vranes

Vraneš: Verujem u naš trijumf

 

Selektor FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je danas da veruje da njegov tim može da ostvari pobedu u finalu protiv Češke.

-Svi su svesni veličine i težine zadatka koji je pred nama, kao i to da je ovo najveći izazov u našim dosadašnjim karijerama. Svi u timu žele da trijumfujemo i sva naša razmišljanja i stremljenja idu samo u tom pravcu. Igraćemo rasterećeno i verujemo da ćemo ispuniti naš veliki san. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i verujem u nas, u pobedu – rekao je Vraneš po dolasku u Prag.

Povezana vest:  Serena Vilijams u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije

On je dodao da je raspoloženje u reprezentaciji na visokom nivou.

-Godinama smo gradili stazu koja nas je odvela u finale, uvek smo bili svesni da možemo ne samo do finala već i titule. To je naš san, naš cilj i od njega ne odstupamo. Bilo je trenutaka kada su nas otpisivali, potcenjivali, a mi smo pokazali i dokazali da vredimo za najveće domete – rekao je Vraneš.

Povezana vest:  Preminula Jelena Genčić

Srpski tim će danas u 17 sati biti kompletiran, kada se očekuje dolazak Ane Ivanović.

Jelena Janković, Bojana Jovanovski i selektor Vraneš su oko 13 sati stigli u Prag, dok je najmlađi član reprezentacije Aleksandra Krunić u češku prestonicu doputovala iz Bratislave gde je njena baza već dve godine.

Izvlačenje parova biće održano u petak od 12 sati u Gradskoj kući u Pragu. Finale Fed kupa između Češke i Srbije na programu je 3. i 4. novembra u Pragu.

Povezana vest:  SERBIAN OPEN 2010, Vavrinka, Kveri, Izner, Karlović i drugi na Dorćolu