novak_2ATP MAJAMI, SERIA 1.000

Đoković, Troicki i Vemić danas na terenu

 

Na turniru Masters Serije 1.000 danas startuju Novak Đoković, Viktor Troicki kao i Dušan Vemić. Đoković, Troicki i Tipsarević postavljeni su za nosioce tako da su bili slobodni u prvom kolu. U drugom kolu Đoković će za protivnika imati Oliviera Rohusa iz Belgije a Viktor Troicki će igrati sa Davidom Nalbandijanom (Argentina).

Povezana vest:  Čilić u četvrtfinalu Vimbldona, Nišikori predao meč

U dublu počinje takmičenje tako u prvom kolu nastupa Vemić u paru sa Ivom Karlovićem (Hrvatska) a protivnici su im češko-slovačka kombinacija Dam i Polašek.

Sutra bi trebalo na teren da izađe Janko Tipsarević, koji je postavljen za 31. nosioca i igraće u drugom kolu sa Nemcom Filipom Petšnerom. Takođe, sutra bi na teren trebalo da izađe i srpsko kanadski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor koji su postavljeni za prve nosioce. Protivnici Zimonjiću i Nestoru biće Pablo Kuevas (Urugvaj) i Fernando Gonzales (Čile).

Povezana vest:  ATP BUENOS AIRES, Ferer pobednik turnira u Buenos Airesu

U prvom kolu nastupio je Filip Krajinović, koji je dobio vaild kartu za takmičenje a u prvom kolu izgubio je od Džejmsa Blejka sa 2:1 u setovima (6:7, 6:4, 6:4)