Novak_Djokovic_Centrepoint_Premier_Award
Đoković: Nastaviću da pomažem mladima širom sveta
 
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da ga nagrada fondacije Centrepoint motiviše da nastavi da pomaže mlade širrom sveta.
 Britanski princ Vilijam uručio je sinoć nagradu Đokoviću na svečanosti u Rojal Albert Holu u Londonu.
 „Nagrada koju sam dobio je motivacija da i dalje nastavim da pomažem mladima širom sveta. Trudim se koliko mogu da doprinesem sa svoje strane tom cilju, i srećan sam što ima mnogo divnih ljudi koji su spremni da se pridruže i pomognu onima koji su manje srećni. Hvala princu Vilijamu i Centerpointu na nagradi“, rekao je Đoković.
 Dvorana Rojal Albert Hol ujedno je bila domaćin teniskog Statoil Mastersa, kome su pored Đokovića, prisustvovale legende belog sporta – Džon Mekinro, Bjern Borg, Boris Beker, Anri Lekont, Mats Vilander i Pet Keš.
 Ove jeseni Fondacija „Novak Đoković“ prikupila je 1,4 miliona dolara za obrazovanje dece na prvoj humanitarnoj večeri u Njujorku, zatim je posetio vrtić „Ispod lipa“ u Lešnici kod Loznice sa ciljem da podigne svest o značaju ulaganja u rani razvoj i učenje u ranom detinjstvu, a sa svojim sponzorom, kompanijom Uniklo pokrenuo je program „Odeća za osmeh“ koji ima za cilj da obezbedi deci svih uzrasta šansu za bolju budućnost.
 
Povezana vest:  Đoković: Bilo je skoro savršeno