rodger_federer_4

Federer: Nije potrebna arogancija za uspeh

 

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da arognacija nije uvek potrebna za uspeh, kao i da su fudbaler Lionel Mesi i on pravi primer da „dobri momci“ ne moraju uvek da budu poslednji.

-Mesi i ja smo pokazali da, uprkos što smo dobri momci, možemo biti i uspešni. I usput možemo više uživati u životu – rekao je Federer, a preneli su argentinski mediji.

Povezana vest:  Ðoković zvezda emisije "Uncovered"

Federer je kazao da nije moguće porediti njegove uspehe sa Mesijem i legendom argentinskog fudbala Dijegom Armandom Maradonom, ali je dodao da je srećan što ga porede sa tako uspešnim fudbalerima.

-Ne možete porediti mene sa njima (Mesijem i Maradonom), ali sam ponosan što sam svrstan u Pantenon sa njima – kazao je drugi teniser sveta.

Povezana vest:  JU ES OPEN 2011, Jovanovski i Lepčenko eliminisane u dublu

-Maradona, kao ličnost i na način koji je igrao fudbal, zaslužuje veliko mesto u istoriji, dok smo Mesi i ja učinili dosta toga, ali nam preostaje da učinimo još mnogo toga – zaključio je Federer.

Mesi je prethodne nedelje oborio rekord Gerda Milera od 85 golova u kalendarskoj godini, postigavši jedan više od legendarnog nemačkog fudbalera.

Povezana vest:  Đoković u četvrtfinalu posle pobede protiv Kolšrajbera