novak_djokovic_conga

Đoković potpisao ugovor sa kompanijom IMG
 
Najbolji svetski teniser Novak Đoković potpisao je danas ugovor sa vodećom sportskom, modnom i medijskom kompanijom za menadžment, IMG, koja će biti njegov ekskluzivni zastupnik.
-Veoma sam zadovoljan kako moja karijera napreduje poslednjih nekoliko godina. Saradnja sa agencijom IMG je nastavak uspešnih poteza. Trag koji IMG ima na svetskom nivou pružiće mi poslovne mogućnosti koje ne postoje nigde drugde u ovoj delatnosti –  rekao je Novak.
IMG će zastupati Đokovića i njegove interese razvijajući strategiju jačanja brenda kroz marketing, podršku, nastupe i licenciranje, kao i odabrane globalne poslovne inicijative.
-Novak Đoković je neverovatno talentovan teniser i vrhunski takmičar koji ispoljava veoma jak karakter kroz svoju strast i posvećenost igri. Verujem da poseduje sposobnost da pretoči te kvalitete u postizanje velikog uspeha u radu sa svetskim brendovima na tržištu – rekao je predsednik i izvršni direktor IMG-a Majk Dolan.
Direktor IMG-ovog ogranka za tenis Fernando Soler rekao je da je saradnja sa Đokovićem velika stvar za tu kompaniju.
-Izuzetno nam je zadovoljstvo što je jedan veliki šampion kao što je Novak, koji se smatra jednim od najvećih tenisera svih vremena, u ovako značajnom periodu svoje karijere za zastupnika izabrao IMG – naveo je Soler.
Đoković je u dosadašnjoj karijeri osvojio pet gren slem titula u singlu – Australijen Open (2008, 2011. i 2012.), Vimbldon (2011.) i Ju Es open (2011).

Povezana vest:  Garsija bolja od Kvitove, nerešeno u finalu Fed kupa