novak_djokovic-US_OPEN_2012 

Đoković: Ne znam šta je s Nadalom, želim da se što pre vrati
 
Najbolji španski teniser Rafael Nadal nanovo je odgodio povratak tenisu i to nakon što je poslednji meč odigrao u Wimbledonu ove godine protiv Lukaša Rosola.
Poslednjom prilikom razlog odlaganja povratka nije bilo kronično bolno levo koljeno, već stomačni virus. Zbog toga Nadala neće biti na prvom Grand Slam turniru godine, Australian Openu.
Teniski svet žali zbog novog Nadalov otkazivanja, ali i njegovi najveći suparnici nisu presretćni što Španca toliko dugo nema na terenima.
-Bio sam srećan što je uskoro trebao biti na terenu i što bi opet igrali jedan protiv drugoga. Sada je usledilo novo odlaganje njegovog povratka. Nije mi drago, a zaista ne znam šta mu je i o čemu se radi – rekao je prvi svetski teniser Novak Đoković i dodao:
-Znam da on sam najviše žali što ga ovako dugo nema na terenima. Nadam se da će se potpuno oporaviti i da će se uspešno vratiti. Sigurno je da će mu biti teško pri povratku, jer manjak mečeva, ali i samopouzdanja, su veliki problem. Njegovo stanje je posebno jer se u svakom meču strašno fizički troši i bori, do krajnjih granica. Želim mu sve najbolje.
Povezana vest:  ROLAND GAROS 2010, Bozoljac uspešan u kvalifikacijama