ana ivanovic 2 dan (9)

Ivanović: Razočarana sam što ne igram u Nišu

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je veoma razočarana što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju Srbije u meču prvog kola Svetske grupe Fed kupa protiv selekcije Slovačke u Nišu.

Ivanovićeva je morala da otkaže učešće zbog povrede ramena zadobijene na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu prošlog meseca.

Povezana vest:  WTA OKLEND, Šarapova u 3. kolu

-To je veoma razočaravajuće. Zaista sam se nadala da ću fizikalnom terapijom rešiti problem sa povredom što je pre moguće. Uvek je tako uzbudljivo igrati u Srbiji jer nemamo mnogo prilika za to, pa sam jako tužna što propuštam meč sa Slovačkom. Nastavljam sa oporavkom i pokušaću da se što pre vratim na teren – izjavila je Ivanovićeva.

Povezana vest:  MOZZART FJUČERS 2012, Počeo teniski turnir u Beogradu za nove šampione

Meč u niškoj dvorani Čair propustiće i Jelena Janković, takođe zbog povrede, tako da će Srbija protiv Slovačke biti izuzetno oslabljena. Na spisku selektora Dejana Vraneša su Bojana Jovanovski, Aleksandra Krunić, Vesna Dolonc i Ivana Jorović. Meč prvog kola Fed kupa između Srbije i Slovačke igra se u Nišu 9. i 10. februara.