Bojana Jovanovski 2012

Jovanovski: Ne znam koliko ću moći da pružim

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je danas da još ne zna da li će moći da igra protiv Slovačke u FED kupu i dodala da pokušava da reši problem sa povredom leđa.

-Sada je situacija takva da je neizvesno koliko ću moći da pružim i da li ću do vikenda biti spremna. Ne bih da ovo zvuči kao neko opravdanje, ja sam reprezentaciji uvek na raspolaganju i biću uz tim sve vreme, pružati im podršku i navijati iz sve snage. Ako terapije daju željeni rezultat i selektor proceni da sam u stanju da igram, izaći ću na teren i dati sve od sebe da zajedno pobedimo i obradujemo naše navijače u Nišu – kazala je Jovanovski.

Povezana vest:  Obradović: Ðoković pomera granice sporta

Zbog problema sa povredama učešće u duelu sa Slovačkom već su otkazale Jelena Janković i Ana Ivanović.

-Prošla godina je za nas bila veoma uspešna i ja se nadam da ćemo uz malo sreće moći da i ove sezona napravimo nešto slično – dodala je Jovanovski.

Ona problem sa povredom „vuče“ od Australijan opena, a trenutno dva puta dnevno ide na terapije kako bi pokušala da se spremi za duel sa Slovačkom. Na spisku srpskog selektora još Aleksandra Krunić i debitant Vesna Dolonc. Meč prvog kola Fed kupa između Srbije i Slovačke na programu je 9. i 10. februara u niškoj dvorani Čair.

Povezana vest:  Đoković: Del Potrov servis za respekt