JOVANOVSKI-HANTUCHOVA 20FED CUP 2013
Jovanovski: Žao mi je, nadam se da ću igrati i sutra

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je danas da joj je žao što protiv Slovakinje Danijele Hantuhove nije donela prvi poen Srbiji u duelu prvog kola Svetske grupe FED kupa, ali je priznala da je nakon dobrog početka, bol u leđima sprečio da pruži bolju partiju.
-Krenula sam jako dobro, popila sam jači lek, tako da nisam osećala bol. Posle dva-tri teža poena, bilo je teško, pa sam pokušala da skratim poene. Ona je iskusna, sve vreme je dobro servirala i reternirala. Žao mi što nisam uspela da donesem bod Srbiji – rekla je Jovanovski na konferenciji za novinare u Nišu.
Ona je u hali Čair izgubila od Hantuhove sa 7:5, 6:2, a sutra bi trebalo da izađe na teren protiv Dominike Cibulkove.
-Ne znam da li ću igrati sutra, videću večeras da li će bolovi biti jači. Ako ne bude mnogo gore od ovoga, mislim da ću igrati – navela je srpska teniserka.
Jovanovski je dodala da ne oseća preveliki pritisak što je, zbog odsustva povređenih Ane Ivanović i Jelene Janković, prvi reket srpskog tima.
-Ovo mi je drugi put da igram kao prva teniserka Srbije u FED kupu. Uvek postoji pritisak, pogotovo što nisam trenirala dovoljno zbog bola u leđima. Nisam mogla mnogo da se krećem, osetila sam bol u jednom trenutku, nije ovo bila moja najbolja partija – zaključila je Jovanovski.
U drugom današnjem meču sastaće se Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova.

Povezana vest:  Đoković: Košarkaši, idemo