Novak Djokovic-1Đoković: Ko nema puno pobeda, fokusira se na poraze

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, dan posle šokantnog poraza od Bugarina Grigora Dimitrova na startu mastersa u Madridu, poručio je da odmah putuje za Rim, kako bi što spremnije dočekao turnir u glavnom gradu Italije.
-Već danas putujem dalje, idem u Rim, kako bih što pre nastavio sa treninzima i pripremama za sledeći turnir. Dimitrov je odigrao sjajan meč i zasluzeno je odneo pobedu. Vrlo mudar prijatelj mi je jednom prilikom rekao: „Oni koji nemaju puno pobeda u životu, fokusiraju se na poraze“. Voleo bih da sam imao više vremena da se prošetam Madridom, ali biće prilike sledećeg puta, jer planiram da ostanem duže – napisao je Đoković na Fejsbuku, uz fotografiju sa braćom Markom i Đorđem iz španske prestonice.
Đoković je sinoć izgubio od Dimitrova sa 7:6 (8:6), 6:7 (8:10), 6:3, u meču koji su obeležile povrede oba igrača, ali i nepristojno ponašanje madridske publike koja je zviždala najboljem teniseru sveta i „naterala“ ga da na kraju drugog seta izgubi kontrolu i nepristojno odgovori.

Povezana vest:  Rafael Nadal posle velike borbe u finalu AO