Bojana Jovanovski 2012 1

Jovanovski: Dobar start, želim ovako da nastavim

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je danas nakon plasmana u drugo kola Otvorenog prvenstva Francuske da joj je drago što je trijumfom startovala na drugom Gren slemu sezone, kao i da će u nastavku turnira pokušati da održi visok nivo igre. 
-Veoma mi je drago što sam ovako dobro startovala na Rolan Garosu. Osećala sam se vrlo prijatno na terenu i mislim da sam pružila jednu od najboljih partija ove sezone na šljaci. Trudiću se da ostanem maksimalno koncentrisana i u sledećem meču – rekla je Jovanovski.
Treći reket Srbije, 47. na WTA rang listi, plasirala se danas u drugo kolo Rolan Garosa u Parizu pošto je pobedila 138. teniserku sveta Barboru Zahlavovu Stricovu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2). Jovanovski je rekla da na Rolan Garosu želi da zabeleži još jedan dobar rezultat, kao i da u drugom protiv Dankinje Karoline Voznijacki očekuje težak meč. 
-Protiv Voznijacki će mi sigurno biti još teže nego u Rimu. Nadam se da će moja igra biti na potrebnom nivou da posle Australije zabeležim dobar plasman i na drugom Gren slemu u sezoni. Predstoji velika borba, a to je razlog zbog kojeg i volim tenis – kazala je ona.
Voznijacki je u prvom kolu Rolan Garosa pobedila Laru Robson iz Velike Britanije sa 2:0 (6:3, 6:2).

Povezana vest:  ATP ROLAN GAROS 2010, Gabašvili skinuo skalp Rodiku