Viktor TroickiROLAN GAROS 2013
Odloženi mečevi Troickog i Zimonjića u dublu

Mečevi srpskih tenisera Viktora Troickog i Nenada Zimonjića u drublu, koji su na terenima Rolan Garosa bili predviđeni za večeras, odloženi su za subotu zbog zgusnutog programa i mraka.
U prvom kolu muških dublova Troicki i Italijan Andreas Sepi igraju protiv Francuza Pola-Anrija Matjea i Lukasa Pulea, a Nenad Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto protiv španskog para Pablo Anduhar/Tomi Robredo.
Ranije danas Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić Baroni plasirale su se u osminu finala ženskih dublova pošto su u drugom kolu pobedile francuski par Severin Beltram/Laura Torp sa 7:5, 6:3.
Pobede i singlu izborili su Janko Tipsarević, koji je u drugom kolu savladao Španca Fernanda Verdaska sa 7:6 (7:3), 6:1, 3:6, 5:7, 8:6, Viktor Troicki se probio u osminu finala savladavši Hrvata Marina Čilića sa 7:6 (14:12), 6:4, 7:5, a isti uspeh postigla je i Ana Ivanović, koja je nadigrala Francuskinju Viržin Razano – 6:3, 6:2.
Neuspešna je bila jedino Bojana Jovanovski. Poražena je u šesnaestini finala od Ruskinje Svetlane Kuznjecove – 6:4, 7:6 (7:2).

Povezana vest:  FED CUP 2015, Teniserke Srbije u plej-ofu za popunu Druge Svetske grupe