Sinisa Mihajlovic FSS

Mihajlović: Verujem u pobedu Srbije 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da veruje u pobedu Dejvis kup reprezentacije nad Češkom u finalu tog takmičenja. 
-Imamo sreću da kad imamo Noleta, svaki meč počinjemo sa 2:0. Ako danas pobedimo imamo velike šanse da osvojimo. Ako izgubimo opet imamo velike šanse, pošto verujem da će Nole da dobije (Tomaša) Berdiha, a (Dušan) Lajović treba da igra sa (Radekom) Štepanekom I mislim da i tu imamo šanse – rekao je Mihajlović novinarima u Beogradskoj areni. 
Posle prvog dana finala Dejvis kupa rezultat je 1:1, pošto je juče Novak Đoković pobedio Radeka Štepaneka, a Tomaš Berdih Dušana Lajovića. Danas se sastaju dublovi – Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić na strani Srbije, odnosno Štepanek i Berdih za selekciju Češke. 
Na pitanje novinara šta misli o mladoj teniskoj reprezentaciji, pošto je i on podmladio fudbalsku, Mihajlović je kazao da nisu važne godine nego kvalitet. 
-To nema veze s godinama. Ako je neko dobar nema veze koliko ima godina, važno je da li ima kvalitet – naveo je Mihajlović. 
Upitan da kaže šta misli o Đokoviću i da izdvoji neke njegove kvalitete, selektor Srbije je rekao da nema šta da kaže, a da to već nije poznato. 
-Što se tiče tenisa on je mentalno mnogo jači od svih ostalih, kao da nije Srbin. Kada su u pitanju ljudski kvaliteti… Ne mozemo da kazemo da li je veći „čovek ili igrač – rekao je Mihajlović. 

Povezana vest:  DAVIS CUP 2012, FINALE, Čehe predvode Berdih i Stepanek, a Špance Ferer i Almagro