Ana Ivanovic Day 5Ivanović: Želim da nastavim u ovom tempu
 
Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas da je zadovoljna svojom igrom u meču protiv Flavije Penete I da želi da nastavi u istom ritmu.
-Srećna sam kako sam danas igrala, posedno na kraju prvog i u drugom setu. Zadovoljna sam, jer sam uspela da ostanem smirena posle dosta lošeg početka, uspela sam da vratim taj brejk i posle sam postala dosta agresivna, pogotovo sa forhend strane i do kraja sam odigrala dobar meč – rekla je Ivanović novinarima u Majamiju.
Ivanović se danas plasirala u osminu finala masters turnira u Majamiju, pošto je u dva seta pobedila Flaviju Penetu iz Italije – 6:4, 6:3.
-Srećna kako sam igrala prva dva meča i želim da nastavim u tom tempu – kazala je ona.
Peneta je u Majami došla posle pobede na turniru u Indijan Velsu.
-Igra dobar tenis u poslednje vreme, u dobroj je formi, očivala sam težak meč danas, naročito jer je došla posle trijumfa u Indijan Velsu – rekla je Ivanović.
Na pitanje novinara da li ona i njen trener postavljaju cilj za svaki turnir, ona je rekla da su više fokusitani na „širu sliku“.
-Ne postavljamo cilj do kog kola, dokle treba da stignem… Na svakom turniru idem na pobedu, ali se fokusiramo i na stvari na kojima želimo da radimo, više gledamo veliku sliku i na plan koji imamo – rekla je Ivanović.
Povezana vest:  VIMBLDON 2013, JUNIORI, Đere u četvrtfinalu juniorskog turnira u Vimbldonu