radnicki (5)Zloković: Bodovi ne znače, ali ćemo ići na pobedu

Vaterpolista Radničkog Boris Zloković rekao je da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama i sutra pobedi Partizan, iako ta utakmica u Ligi šampiona neće imati rezultatski značaj.
-Bodovi nam ništa ne znače, ali želimo da nastavimo kontinuitet dobrih partija i da još spremniji uđemo u onu bitniju utakmicu u prvenstvu. Ipak, nema opuštanja, igraćemo maksimalno, od prvog do poslednjeg minuta – rekao je Zloković na konferenciji za novinare.
Radnički će sutra gostovati Partizanu na Banjici, a taj susret neće imati rezultatski značaj pošto su obe ekipe ranije obezbedile plasman na završni turnir Lige šampiona.
-Banjica je specifična, tamo nikada nije lako pobediti Partizan. Moraćemo da budemo maksimalno koncentrisani kako bismo pobedili. Mislim da smo favoriti, jer ove godine nijednom nismo izgubili od Partizana, ali ih ne smemo potceniti jer su nas u skoro svakom susretu namučili – kazao je Zloković.
Trener Radničkog Uroš Stevanović rekao je da Partizan igra sve bolje i da ne očekuje lak posao u Beogradu.
-Partizan će imati još više motiva da pruži više od maksimuma I da nas pobedi makar jednom ove sezone. Nećemo kalkulisati, svaka utakmica nam je pođednako bitna, kao da je finalna. Ne bežimo od uloge favorita, ali ne potcenjujemo Partizan – rekao je Stevanović.
Radnički i Partizan su se sastali u subotu, kada su Kragujevčani na svom terenu pobedili 12:8 na početku plej-ofa domaćeg prvenstva, a ponovo će u subotu igrati revanš.

Povezana vest:  Ministarka Marić pokrenula inicijativu za nagrađivanje Zvezde