Aleja Trofeja - za medijeDruženje sa vaterpolistima i izložba pehara u UŠĆE SC

Naša vaterpolo reprezentacija posetiće 13.aprila Shopping Centar Ušće, gde će se, tokom izložbe „Aleja trofeja“, družiti sa posetiocima i novinarima. Za sam kraj predviđeno je proglašenje pobednika foto – konkursa koje očekuje put na Evropsko prvenstvo u vaterpolu – Budimpešta 2014.
Izložba pehara koja prikazuje uspehe našeg vaterpolo sporta biće postavljena u subotu 12.04.2014. u holu Shopping Centra Ušće. Svi ljubitelji sporta biće u prilici da, tokom vikenda, prošetaju „Alejom trofeja“ i vide kako izgledaju neki od pehara iz bogate istorije uspeha Vaterpolo saveza Srbije.
Osim putovanja kroz vreme, posetioci će u nedelju 13. aprila od 16 časova moći da upoznaju sadašnju vaterpolo reprezentaciju. Centralana tema biće predstojeće Evropsko prvenstvo u Budimpešti, a naši vaterpolisti će najaviti takmičenja koja ih očekuju, između ostalog i utakmicu FINA Vaterpolo svetske lige koju će u susretu sa reprezentacijom Rusije odigrati 15.aprila na bazenu SC „Park“ u Kragujevcu.
Četvorica reprezentativaca govoriće o njima najdražim trofejima posle čega sledi i zvanično proglašenje pobednika foto – konkursa „Fotkaj i osvoji Vip trip“. Autora najlepše fotografije očekuje put u Budimpeštu na završnicu Evopskog prvenstva.

Povezana vest:  Savić ponovo kritikovao kalendar takmičenja vaterpolista