milorad krivokapic

VSS: Zajedno ćemo pobediti i u ovoj utakmici

Povodom katastrofalne situacije koja je poslednjih dana zadesila Srbiju, a u želji da pomogne najugroženijem stanovništvu, Vaterpolo savez Srbije (VSS) uputio je danas apel svim dobronamernim pripadnicima brojne vaterpolo porodice da se uključe u akciju pružanja pomoći. 
-VSS je tokom dana već pokrenuo akciju pružanja pomoći Šapcu i drugim mestima. U najskorije vreme biće otvoren žiro račun gde će svako, shodno svojim mogućnostima, moći da da doprinos u cilju hitne i neophodne pomoći građanima Srbije koji se nalaze u izuzetno teškoj situaciji. Svaka pomoć je dobrodošla, a mi vaterpolisti ćemo, kao i uvek, biti sa svojim narodom. Posebno sada, kada je situacija takva da je pomoć ugroženima, međusobna solidarnost i vera jednih u druge preko potrebna. Sigurni smo da ćemo zajedno uspeti da pobedimo i u ovoj utakmici – navodi se u saopštenju VSS sa potpisom predsednika Milorada Krivokapića.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na sednici Štaba za vanredne situacije da je zemlju zadesila katastrofa i pozvao sve građane da pomognu u spasavanju ljudi ugroženih poplavama.

Povezana vest:  Juniori Srbije u polufinalu protiv Grčke