radnicki ekipaRadnički i Mladost odigrali nerešeno u Kragujevcu
 
Vaterpolisti Radničkog i zagrebačke Mladosti igrali su večeras u Kragujevcu nerešeno 7:7 (2:1, 1:2, 1:1, 3:3), u derbi utakmici 7. kola A grupe regionalne Triglav lige.
Dva tima imaju isti skor u dosadašnjem delu takmičenja i ovo im je bio prvi remi, nakon što su zabeležili po pet pobeda uz po jedan poraz.
Golove su postigli Ćuk 2, Toholj, Marković, Miličić, Vuksanović i Dedović za Radnički, a Lončar i Anzulović po 2, Bukić, Vukićević i Lozina za Mladost.
-Vodili smo i mi i oni. Promašili smo dva peterca, posle čega su oni ponovo poveli, tako da je nerešeno najrealnije. Kao što sam očekivao, utakmica je bila teška od prvog do poslednjeg minuta, nastupili smo bez dva izuzetno važna igrača, Trajkovića i Vrlića – rekao je posle meča trener Kragujvečana Uroš Stevanović.
On je dodao kako se još jednom pokazalo da moderan vaterpolo ne može da se igra bez centra.
-Zagrepčani su to prepoznali, odradili jako dobar presing. Zbog svega toga je prenos lopte bio sporiji i naš napad je bio jako loš, dok odbranom uglavnom mogu da budem zadovoljan – zaključio je Stevanović.
Od ostalih srpskih klubova u regionalnoj ligi Crvena zvezda je juče pobedila kotorski Primorac (17:10), Partizan je izgubio od Budve (8:6), a Vojvodina od Jadrana iz Herceg Novog (15:10).
Povezana vest:  Savić posle Španije: Prava trening utakmica, da vidimo gde smo