zarko petrovic par galataPetrović: Sami smo krivi za poraz

Trener vaterpolista Galatasaraja Žarko Petrović rekao je da je njegov tim sam kriv za večerašnji poraz od Partizana u Beogradu.
-Znali smo da će utakmica biti ovako teška. Sami smo krivi za ovaj poraz. Imamo problem što ne možemo da prelomimo meč kada treba. Sada je najbitnije da se dovedemo u red, da ne potonemo još više posle ovoga – rekao je Petrović.
Partizan je pobedio Galatasaraj sa 10:7 i tako zabeležio prvu pobedu u Ligi šampiona, dok je turska ekipa ostala na tri poraza. Galata je vodila 6:3 u jednom trenutku, a crno-beli su poslednju deonicu dobili sa 4:0.
-Ovo je veliki udar za moju ekipu, jer nismo uspeli u poslednjoj deonici da izdržimo do kraja, odnosno nismo uopšte uspeli da izdržimo. Bilo je mnogo grešaka u odbrani i to se odrazilo naš napad – rekao je crnogorski stručnjak.
Srpski reprezentativac iz istanbulske ekipe Slobodan Nikić pohvalio je ambijent na Banjici.
-Želeo bih pre svega da pohvalim odličan ambijent i to što nije došlo ni do kakavih nereda. Partizan je apsolutno zasluženo pobedio. Ovoj ekipi fale igrači i to se vidi. Pogotovo se videlo u poslednjoj deonici, jer nismo imali snage, nismo mogli da odgovorimo Partizanu. Oni su veliki potencijal i sav talenat koji poseduju su pokazali u drugom poluvremenu – rekao je Nikić.

Povezana vest:  Vaterpolisti Crvene zvezde bez grupne faze Lige šampiona

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES