loptaMarijan: Gradske vlasti obećale podršku u organizaciji EP

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Nemanja Marijan rekao je danas da su gradske vlasti obećale punu podršku u organizaciji prvenstva Evrope, koje će u Beogradu biti održano u januaru sledeće godine.
-Izuzetno smo zadovoljni prvim razgovorom sa gradskim menadžerom. Goran Vesić ima iskustva u sportu, a o njegovim saradnicima Slavku Gaku i Vuku Blečiću, koji su inače povezani sa našom organizacijom, da i ne govorimo – kazao je Marijan.
U Skupštini grada održan je sastanak povodom rada na organizaciji predstojećeg šampionata Evrope, a predstavnike VSS primili su gradski menadžer Vesić, gradski sekretar za sport i omladinu Gak i njegov pomoćnik Blečić.
Predočen je plan rada na organizaciji prvenstva, predstavnicima grada dat je predlog zajedničkog delovanja, odnosno akcija u kojima bi grad mogao da pomogne, prenosi VŠ.
-Naravno, ponovili smo da je reč o najmasovnijem prvenstvu Evrope do sada. Očekuje se veliki broj gostiju i tu Beograd ima mogućnost i da turistički profitira. Predložili smo i organizovanje pratećih manifestacija, kako se navijači ne bi oslonili samo na utakmice u Kombank Areni. S druge strana, obećana nam je puna podrška, a u razgovorima koji slede akcije će biti i konkretizovane – zaključio je Marijan.
U delegaciji VŠ bili su predsednik Milorad Krivokapić, generalni sekretar Marijan, izvršni direktor Zoran Avramović i direktor Preduzeća EP vaterpolo 2016 Darko Udovičić.

Povezana vest:  Stefanović: Nastavljamo normalno, izbori u roku od 30 dana