viktor jelenic

Obijene prostorije vaterpolo kluba Crvena zvezda

Vaterpolo klubu Crvena zvezda obijene su danas prostorije na Sportskom centru Milan Gale Muškatirović, a predsednik crveno-belih Viktor Jelenić sumnja da su ovo uradile osobe iz tog centra.
-Došli smo ovde danas da održimo trening mlađih kategorija i zatekli obijene prostorije, koje su zaključane iznutra. Koliko možemo da vidimo tiplovi su na vratima i mi ne možemo da uđemo. Sumnjamo da su ovo uradile osobe iz Sportskog centra Milan Gale Muškatirović – rekao je predsednik Crvene zvezde Viktor Jelenić.
On je ocenio da je ovaj događaj povezan sa njegovim skorašnjim izjavama, u kojima je javnosti izneo koliko klub plaća termine za treniranje.
-Ovo je sve povezano sa mojim izjavama… Žele da nas unište. Zanima me, je l’ ovo privatno ili državno – rekao je Jelenić.
Jelenić je dodao da je policija došla i sastavila zapisnik. Predsednik crveno-belih je nedavno izjavio da ukupni dug Zvezde iznosi 30 miliona dinara, kao i da je od januara 2010. do početka jula ove godine samo za termine za trenige i utakmice klubu fakturisano 55 miliona dinara.

Povezana vest:  Šefik: Cilj je najviši nivo, Mandić: Nova lepa priča