Belgrade 2016 logo

Majica i kapica kao poklon uz komplet ulaznica za Evropsko prvenstvo u vaterpolu

Početak pretprodaje kompleta ulaznica za Evropsko prvenstvo u vaterpolu kome će Beograd biti domaćin od 10. do 23. januara zakazan je za 12. oktobar. U narednih sedam dana pretprodaja kompleta ulaznica vršiće se na OMV benzinskim stanicama u Srbiji i putem internet na sajtu www.eventim.rs. Kupovinom kompleta karata u pretprodaji za sve mečeve, ukupno 100 utakmica, obezbeđuje se značajan popust, a oni koji se odluče da komplet ulaznica kupe na OMV benziskoj stanici na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina dobiće atraktivan poklon i vredan suvenir.
Naime, prvih 250 kupaca kompleta karata treće kategorije (cena ulaznica u pretprodaji i 9.000 RSD) uz ulaznicu će na poklon dobiti specijalno dizajniranu majicu, kupci kompleta druge kategorije (cena u pretprodaji 10.500), na poklon će dobiti vaterpolo kapicu reprezentacije Srbije, dok će kupcima kompleta karata za prvu kategoriju (cena ulaznica u pretprodaji 12.500 RSD) biti poklonjena i majica i kapica.
– Na ovaj način želeli smo dodatno da stimulišemo sve ljubitelje vaterpola u Srbiji da kupe ulaznice, jer nam je jedan od ciljeva da oborimo rekord po broju navijača kako bi Beograd i Srbija po još jednom osnovu bili upisani u istoriju evropskog vaterpola. Kapacitet Kombank arene za utakmice Evropskog prvenstva biće 12.000 mesta i sigurni smo da bi pune tribine bile dodatni motiv za naše vaterpoliste. Zato pozivam sve ljubitelje vaterpola da u pretprodaji kupe komplete karata, na taj način uštede, dobiju poklone i uživaju u vrhunskom vaterpolu. Kao organizatori ovog takmičenja potrudićemo se da u Kombank areni imaju potpun komfor i pun užitak i učinićemo sve da Beograd bude vrhunski domaćin i besprekoran organizator 32. Evropskog prvenstva – konstatovao je Darko Udovičić, direktor preduzeća „EP vaterpolo 2016“.
Od 19. oktobra kompleti ulaznica će se osim na OMV benziskim stanicama prodavati i na svim poslovnicima Eventima kao i putem interneta na sajtu www.eventim.rs. Cene kompleta karata za nivo 200 u redovnoj prodaji iznose 10.000 dinara za treću kategoriju, 12.000 dinara za drugu kategoriju i 14.000 dinara za prvu kategoriju.

Povezana vest:  Nastavljene pripreme u Beogradu