vujasinovic par galata

Vujasinović: I dobri i loši utisci

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je u večerašnjem porazu od Solnoka na početku Lige šampiona bilo „i dobrih i loših stvari“.

-Utisci su i dobri i loši. Dobri jer smo u nekim trenucima i delovima utakmice lepo i kvalitetno igrali. A loši jer smo često imali padove koncentracije. Naš rival je to danas znao da iskoristi. Nisam zadovoljan ni zato što smo imali mnogo izgubljenih lopti i pogrešnih dodavanja, a na drugoj strani u nekim situacijama kada smo imali igrača više, uopšte nismo uputili šut. Takve stvari treba u nastavku takmičenja da izbegavamo – rekao je Vujasinović novinarima posle meča.
Partizan je večeras izgubio 9:14 od Solnoka u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.
-Sada igramo u gostima protiv Pro Reka, a to će biti dobra ekskurzija – rekao je kroz smeh Vujasinović.
-Nemao rezultatski imperativ u Italiji. Posle toga nam dolaze Galatasaraj i OFC i to su utakmice u kojima bi trebalo da tražimo neke bodove – rekao je on.
Vaterpolista Solnoka i kapiten reprezentacije Srbije Živko Gocić kazao je da mu je drago što je ponovo igrao na Banjici, makar i sa kapicom drugog tima, kao i da ga nije iznenadio tok meča.
-Očekivali smo ovakvu utakmicu, jer smo znali da se Partizan nijednog trenutka neće predavati. Jesmo mi kontrolisali utakmicu od početka druge četvrtine, ali može to bolje. Ima prostora za napredak – rekao je Gocić.
U Srbiji se u poslednje vreme mnogo pisalo o teškom stanju domaćih klubova, a Gocić je apelovao da se pomogne Partizanu i drugima.
-Momci i ceo Partizan zaslužuju maksimalno poštovanje svih. To što Vladimir Vujasinović i ostali sprovode bez finansija je zaista za divljenje. ;Apelujem još jednom da pomognu svi koji mogu da finasijski pomognu klubu to i urade, jer ako prestane proizvodnja igrača u Partizanu i ostalim klubovima, prestaće i rezultati reprezentacije – rekao je Gocić.

Povezana vest:  JUNIORSKO EP, ŠTUTGART, Pobeda Srbije nad Francuskom