sinisa mali

Mali i Udovičić poručili vaterpolistima: Vidimo se na Balkonu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetili su večeras srpske vaterpoliste na bazenu u KOMBANK uoči meča protiv Hrvatske na otvaranju Evropskog prvenstva.
Mali i Udovičić na prvom treningu u Areni poželeli su ekipi Dejana Savića da osvoji zlatnu medalju pred domaćom publikom.
-Beograd je potpuno spreman. Arena će prvi put biti plivalište, nikada nije izgledala bolje i očekuje nas sjajna atmosfera. Beograd će imati još jednu priliku da pokaže da je odličan domaćin, a našim vaterpolistima želim da odbrane zlato – rekao je Mali novinarima u Areni.
Ministar Udovičić ističe da je veliki optimista da će njegovi nekadašnji saigrači ponovo biti najbolji.
-Spremni smo za spektakl, da odbranimo zlato i pokažemo da smo vaterpolo svetska sila. Vlada Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem odmah ispunjava sva obećanja u roku i isplaćuje sve nagrade sportistima u slučaju uspeha. Smem da kažem da ćemo da dočekamo vaterpoliste za 14 dana na Balkonu sa najsjajnim odličjem – naveo je Udovičić.
Udovičić nije krio da predstojeći šampionat doživljava veoma emotivno.
-Sebe zamišljam kao da sam u vodi, deo ekipe i kao cimer nekadašnjim saigračima – zaključio je Udovičić.
Evropsko prvenstvo u Beogradu održaće se od 10. do 23. januara 2016. godine, a utakmica između Srbije i Hrvatske počinje u nedelju od 20.30 sati.
Na najvećem kontinentalnom šampionatu do sada nastupiće 16 selekcija u muškoj i 12 u ženskoj konurenciji.

Povezana vest:  Prva B Liga: Pobeda Bečejaca