waterpolo_ballJuniorska vaterpolo reprezentacija Srbije u Petnici

 

Juniorska vatrpolo reprezentacija Srbije obavila je na olimpijskom bazenu SRC Petnica, kod Valjeva, deo priprema za letošnje Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Selektor te ekipe Dejan Savić, nekadašnji prvotimac Partizana i kapiten reprezentacije SRJ i SCG, rekao je danas novinarima da zbog kišovitog i hladnog vremena njegovi izabranici treninge ipak moraju da nastave u Beogradu.

Povezana vest:  Partizanu pripao gradski derbi

Savić je kazao da je najvažnije da se juniori Srbije, koji su na spisku potencijalnih kandidata i za najbolju selekciju zemlje, uklope u proces treniranja koji ih očekuje u daljoj karijeri.

Savić je potvrdio da će najverovatnije prihvatiti ponudu nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Viktora Jelenića i igračku karijeru, uz trenerski angažman, okončati u beogradskoj Crvenoj zvezdi.

Povezana vest:  Spartak ostavio Zvezdu u trci za Ligu šampiona

-Viktor ima odlične ideje i ambiciju da ih ostvari tako da ću prihvatiti njegovu ponudu. Za to ima vremena jer mi je izbor za selektora juniorske reprezentacije Srbije veliki izazov, obaveza i priznanje te sam tome potpuno posvećen – kazao je Dejan Savić.

Pre vaterpolista u Petnici su na završnim pripremama pred Balkansko prvenstvo u Bugarskoj bili i mladi plivači Srbije, koji su u Varni osvojili 29 medalja.

Povezana vest:  Radnički sa Solnokom, Hanoverom i Budvom u kvalifikacijama