dejan_udovicic_kzn_2Udovičić saopštio spisak za susret sa Makedonijom

 

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić objavio je spisak igrača za susret prvog kola kvalifikacija za Svetsku ligu protiv nacionalne selekcije Makedonije, koji će biti odigran u Beogradu 16. novembra.

Na spisku su vaterpolisti koji su letos na prvenstvu Evrope u Zagrebu osvojili bronzanu medalju: Slobodan Soro, Marko Avramović, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Boris Vapenski, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Mlan Aleksić, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Gojko Pijetlović.

Povezana vest:  Plej-of vaterpolo Super lige počinje u sredu

-Počinjemo novu sezonu takmičenja. Odlučio sam se za sastav iz Zagreba i nadam se da će publika pozdraviti ove momke, jer su rezultatima, igrama i ponašanjem to zaslužili. Favoriti smo protiv Makedonije i od tog meča ocekujem da nastavimo sa pravljenjem sjajne atmosfere koja nas je krasila u poslednje dve sezone – rekao je Udovičić.

Povezana vest:  Udovičić: Nemamo čega da se plašimo

Reprezentativci Srbije će se okupiti 15. novembra, a utakmica protv Makedonije biće odigrana na Tašmajdanu dan kasnije sa početkom od 19 časova.