Nezadovoljni roditelji dece koja treniraju u vaterpolo klubu Partizan prekinuli su danas nakratko konferenciji za novinare tog kluba.

Oni su se, kako prenosi portal Mondo, okupili u SC Banjica i lupajuću u staklo, uz povike „Uprava napolje!“ i „Hoćemo promene!“, prekinuli konferenciju za medije.

Povod konferencije je bilo otvoreno pismo bivših igrača Partizana, medju kojima su Filip Filipović, Živko Gocić i Slobodan Nikić koji traže ostavku uprave kluba jer je smatraju odgovornom za propadanje kluba i srozavanje njegovog ugleda, zahtevajući sazivanje vanredne Skupštine.

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije bez finala Svetskog kupa x

Tom zahtevu danas su se pridružili prvotimci i treneri Partizana, kao i roditelji dece koja treniraju u tom klubu.

Konferencija na Banjici je ipak održana, a bila je burna.

„Pričao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Tatijana Rakas i rekao da će on dovesti ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, ali nisam dobio zadovoljavajući odgovor“, rekao je predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić.

Povezana vest:  Prlainović, Mandić i Dedović pozitivni na korona virus

„Drago mi je što se legende kluba interesuju za dešavanja u klubu, ali zašto se do sada nisu interesovali? Ovde mogu sve da dobiju i saznaju“, dodao je on.

Direktorka crno-belih Tatijana Rakas rekla je da je protest roditelja „opstrukcija u režiji Aleksandra Šoštara“.

„Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je ogromna i duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub, a mene je zvao Šoštar i molio da dodjem. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa, to je ovde nemoguće“, rekla je ona.

Povezana vest:  Radnički osvojio bod u derbiju sa Primorjem

„Znam da je Filipović postavio jedini uslov da ja odem iz kluba, a da će on dovesti neke svoje ljude. Pozvan je da dodje u klub, da razgovaramo, nije došao… Šoštar ne može da ode dostojanstveno iz Partizana, očigledno“, zaključila je Rakas.

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images