Predsednik vaterpolo kluba Novi Beograd Nikola Malbaša rekao je da je svima žao što je trener Vladimir Vujasinović podneo ostavku.

Vujasinović je juče upravu kluba obavestio da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe.

„Izuzetno nam je žao što nas je sve ovakva situacija zatekla usred sezone i što ekipa nije uspela da ispuni očekivanja našeg proslavljenog trenera i velikog čoveka. Nadamo se da će Vlada Vujasinović ostati deo našeg kluba i nastaviti da radi na projektu pravljenja jednog od najboljih vaterpolo klubova na svetu, koji smo pre par godina zajedničkim snagama sa njim i započeli. Njegovo znanje, iskustvo, ime i sve ono što je uradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, bi nam mnogo značilo u daljem radu kluba i sigurni smo da bi sa neke druge važne pozicije u našem klubu, uspeo da nam pomogne da dovedemo klub na nivo koji smo zajedno pre par godina zacrtali, a to je sam evropski i svetski vrh“, rekao je Malbaša u šaopštenju dostavljenom medijima.

Povezana vest:  Savić: Moji momci se bore protiv logike

„Klub će pokušati da iz ove trenutne krize koju ima sa stručnim štabom, u prvom periodu, izađe uz pomoć trenera iz sopstvenog pogona i nadamo se da ćemo nakon svega biti još bolji i snažniji“, dodao je Malbaša.