partizan_ekipa

Vujasinović: naš adut je odlična fizička pripremljenost

 

Kapiten Partizana Vladimir Vujasinović ocenio je danas da je odlična fizička pripremljenost najveći adut šampiona Srbije u vaterpolu na završnom turniru Evrolige, koji će 4. i 5. juna biti održan u Rimu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i najiskusniji član „crno-belih“ pohvalio je rad kondicionog trenera Partizana Vladimira Pavlovića, koga smatra zaslužnim za odličnu kondicionu spremu Beograđana.

Povezana vest:  Dejan Udovičić: Muče nas povrede, ali nećemo da kukamo

-Znamo svoje vrline i mane. Verujemo da i na fajnal-foru možemo da ostvarimo dobar rezultat – rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare u Gradskoj skupštini.

On je naglasio da je Partizan „veoma dobra sredina u kojoj je atmosfera iz sezone u sezonu sve bolja“.

-Svi znamo da su zdravi međuljudski odnosi zaštitni znak Partizana tokom proteklih decenija postojanja kluba. Zahvaljujući odličnim relacijama uspeli smo da prevaziđemo brojne probleme tokom sezone – podsetio je Vujasinović.

Povezana vest:  Poraz Vojvodine u Breši

Iskusni as tvrdi da će sve utakmice na fajnal-foru elitnog evropskog klupskog takmičenja biti rešavane u poslednjih par minuta.

-Sreća će biti jedan od najbitnijih faktora na predstojećem turniru, a ja mislim da smo je velikim radom mi zaslužili – zaključio je Vujasinović.

Partizan će se u prvom polufinalu, 4. juna od 19.30 časova sastati sa hrvatskom Mladosti. Drugi polufinalni par čine Pro Reko (Italija) – Budva (Crna Gora). Njihov meč počinje sat i po kasnije.

Povezana vest:  EP 2016, Favoriti sigurni u današnjim mečevima na EP