Milanović: Dobra odbrana ključ za pobedu nad Honvedom

 

igor_milanovic_vat_part_trenerTrener vaterpolista Partizana Igor Milanović ocenio je danas da je dobra igra u odbrani ključ za pobedu nad Honvedom u utakmici petog kola Grupe C Evrolige.

-Idemo u Budimpeštu da da učvrstimo svoju igru u odbrani i da kroz gostovanje kod Honveda dođemo do novog nivoa sigurnosti. U Mađarsku idemo sa jednim golmanom, braniće Slobodan Soro pošto je Branislav Mitrović povređen. Prvobitno sam mislio da brani Bane, a šansu će verovatno dobiti protiv Budve u poslednjem kolu – rekao je Milanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Zvezda ubedljiva u Švajcarskoj

Strateg crno-belih ponovio je da je izuzetno zadovoljan činjenicom da Partizan ove sezone, pored Evrolige, nastupa i u regionalnoj Evrointer ligi.

-Neobično me raduje regionalna liga. Na taj način možemo da uđemo u pravi takmičarski ritam – dodao je Milanović.

Igrač Partizana Nikola Rađen kazao je da očekuje tešku utakmicu u glavnom gradu Mađarske.

Povezana vest:  Savić pred Hrvate: Rezultatski nebitno, ali želimo pobedu

-Biće teška utakmica, a Honved je u prvom kolu u Budimpešti savladao ekipu Olimpijakosa. Ono što je sigurno je da ćemo se boriti i pružiti maksimum – poručio je Rađen.

Stefan Mitrović kazao je će Partizan pobediti ukoliko ponovi igru iz prva četiri kola Evrolige, u kojima je ostvario maksimalan učinak.

-Honved mnogo bolje igra kod kuće nego u gostima. Ipak, mi imamo prepoznatljivu igru i svoje ciljeve u ovom takmičenju. Odbrana je ključ pobede – zaključio je Mitrović.

Povezana vest:  EVROINTER LIGA, Partizan rutinski sa Egerom

Partizan je sa četiri pobede već osigurao mesto u četvrtfinalu.

Utakmica petog kola Grupe C između Honveda i Partizana igra se u nedelju od 17.15 u Budimpešti.