priznanje

Priznanje za generalnog sekretara VSS Stefanovića

 

Funkcioner Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Marko Stefanović proglašen je danas za najboljeg generalnog sekretara za 2011. godinu u kategoriji operativaca ekipnih sportova na 6. nacionalnom seminaru za sekretare udruženja, klubova, sportskih organizacija i lokalnih sportskih saveza.

U obrazloženju je navedeno da je Stefanović radom izuzetno doprineo uspesima same organizacije, kao i u stvaranju uslova koji su reprezentaciju i klubove podigli na visok nivo.  Od ekipnih sportova vaterpolo je jedini sigurni učesnik Olimpijskih igara u Londonu, a Partizan je prvak Evrope.

Povezana vest:  Avramović: Vojvodina idealna provera pred fajnal-for

Priznanje su Stefanoviću uručili predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković.

-Nije fraza, ali ovo priznanje prihvatam kao nagradu čitavom Vaterpolo savezu Srbije. O našem radu govore rezultati, kako u organizacionoj, tako i na sportskoj sceni. Osvajaju se medalje, inicirali smo veliki broj akcija u cilju poboljšanja vaterpola i sigurno je da smo među tri najorganizovanije vaterpolo organizacije u svetu. Nedavno smo podneli kandidaturu za EP 2016, ima posla, i ovo drago priznanje je samo podstrek za sve nas da nastavimo da radimo na ovakav način – rekao je Stefanović, koji je imao izuzetnu ulogu u organizovanju EP 2006 u Beogradu, Svetske lige 2010. u Nišu i EP juniora 2008.

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije lako do pobede protiv Rumunije

Na funkciji generalnog sekretara VSS Stefanović je od avgusta 2008. godine, a kako radi dovoljno pokazuje današnje priznanje.

PHOTO: ataimage.rs

priznanje_1