filip_filipovic

EP HOLANDIJA 2012

Filipović: Sudije su nam zakomplikovale život

 

Vaterpolo reprezentativac Srbije Filip Filipović rekao je danas da je iznenađen suđenjem na utakmici protiv Nemačke, koju je naš nacionalni tim dobio sa 13:12.

-Osećali smo umor nakon utakmice sa Španijom, ali na kraju smo pokazali da smo bolji. Nisam očekivao ovakvo suđenje, a siguran sam da ga nisu očekivali ni Nemci – rekao je Filipović, koji je čestitao Nemcima na borbenosti.

Povezana vest:  U Beogradu počinje svetsko prvenstvo za juniorke

Srbija je susret završila bez šestorice igrača, golman Soro i centar Nikić isključeni su zbog prigovora, dok su Chuk, Aleksić, Udovičić i Pijetlović ranije završili meč zbog tri prekršaja.

-Mislili smo da ćemo zadržati prednost, ali nam je čudan sudijski kriterijum, zakomplikovao život. Ovo je bila važna utakmica posebno za duele koje nam predstoje – rekao je Živko Gocić.

Povezana vest:  Vujasinović: Pobeda protiv Špandaua za samopouzdanje

Dvostruki strelac Andrija Prlainović rekao je da je pobeda najvažnija, ali da će on i saigrači morati da igraju mnogo bolje u nastavku takmičenja.

-Teška utakmica. Loše smo otvorili meč. Primili smo dosta lakih golova, ispustili veliku prednost i na kraju igrali do poslednjeg napada i udarca – rekao je Prlainović.

Sutra je na šampionatu slobodan dan, a Srbija u četvrtak, 19. januara, u trećem kolu igra protiv Hrvatske.

Povezana vest:  EVROLIGA, Milanović: Čestitam igračima na kvalitetnoj partiji!