partizan_partizan_zvezda_3

Partizan poveo protiv Zvezde u finalu plej-ofa

 

Vaterpolisti Partizana savladali su večeras ekipu gradskog rivala Crvene zvezde sa 6:5 posle produžetaka (2:1, 2:2, 1:2, 0:0 – 0:0, 1:0), pa su poveli sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa prvenstva Srbije. Naredna utakmica u seriji koja se igra do dve pobede na programu je 29. aprila od 19 sati u bazenu na Tašmajdanu.

Povezana vest:  Radnički: Idemo u Istanbul na pobedu

Večerašnji susret odigran je pred oko 1.200 gledalaca u bazenu na Banjici, a sudili su Chirić i Njegovan iz Beograda.

Partizan: Živojinović, Dedović, Mandić, Korolija 1, Aleksić, Rackov, Chuk 1, Radović, Čučković, Mitrović 2, Vujasinović 1, Vukićević 1, Šaponjić.

Crvena zvezda: Pijetlović, S. Rašović, Stojčić, Ivošević, Kljajević, Milijanović, Avramović 1, V. Rašović, Balać, Filipović, Vasović 2, Aksentijević 2, Draksimović.

Povezana vest:  Vaterpolisti Crvene zvezde osvojili Kup Srbije

Peterci: Partizan 1 (0), Crvena zvezda 1 (1).

Branilac titule je posle velike borbe stekao prednost u finalu plej ofa. Crvena zvezda je pala u produžetku, a gol odluke početkom poslednjeg nastavka postigao je Stefan Mitrović. Zvezda je imala napad za remi, ali je dva puta bila neuspešna.

Crveno-beli su ostavili odličan utisak na večerašnjem meču, a posebno se istakao golman Gojko Pijetlović. Ekipa trenera Dejana Savića sa optimizmom očekuju drugi susret, kada će biti domaćin na Tašmajdanu.

Povezana vest:  Savić: Veliki uspeh