vujasinovic_trener_partizan

Vujasinović: Pobedićemo Seged na Banjici

Trener vaterpolista Partizana Vlada Vujasinović rekao je danas da očekuje pobedu protiv mađarskog Segeda u sedmom kolu Lige šampiona, a da je glavni adut crno-belih to što igraju pred svojim navijačima na Banjici.
-Tri puta zaredom smo izgubili od Segeda i sve utakmice su bile slične, na jedan gol razlike. Znam da ćemo sutra ispraviti sve te greške i postaviti stvari na pravo mesto. Oni su vrlo jaka ekipa koja igra sa svih 12 igrača i nalaze se u grupi kandidata za fajnal-for. Ipak dolaze na Banjicu, a ovde nikome nije lako da igra. Dobro smo se spremali i verujem da sutra možemo da se suprostavimo i pobedimo – rekao je Vujasinović na konferenciji za medije.
On je dodao da crno-beli imaju problema zbog bolesti centara, ali da će se prilagoditi situaciji.
-Očekujem podršku sa tribina, jer momci to zaslužuju i uz navijače će lakše da porastu kao ekipa – rekao je Vujasinović. 
Trener Partizana nije hteo da priča o zahtevu tri od četiri ekipe koje su se plasirale na završni turnir Kupa o angažovanju stranih sudija i najavio da će to biti tema kada prođe meč sa Segedinom.
Partizan trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa skorom 2-1-1.
-Spremali smo se u prethodnom periodu koliko smo mogli, mislim da smo favoriti jer oni dolaze na naš teren. Želemo da u 2013. godinu uđemo sa tri boda. Jedva čekamo sutrašnji dan – rekao je Ivan Ratkov.
Najmlađi član prvog tima Partizana 17. godišnji Gavrilo Subotić rekao je da očekuje da ekipa na sutrašnjem meču kruniše odličan rad u prethodnom periodu.
-Naša prednost je Banjica koja je teško osvojiva tvrđava, imali smo mini pripreme u Zagrebu gde smo igrali protiv Mladosti i reprezentacije Francuske. To nam je mnogo koristilo, ako damo sve od sebe i ispoštujemo dogovor iz svlačionice, verujem da možemo da osvojimo važne bodove – rekao je Subotić. 
Utakmica sedmog kola Lige šampiona između Partizana i Segeda igra se sutra od 18 sati na bazenu Banjica.

Povezana vest:  Udovičić: Moramo još bolje ako želimo trofej