Radnicki-Mataro
KUP EVROPE
Radnički želi da u prvoj utakmici obezbedi miran revanš
 
Vaterpolisti Radničkog istakli su danas da velikom pobedom u prvoj utakmici polufinala Kupa Evrope protiv mađarskog Debrecina u Kragujevcu žele sebi da obezbede miran revanš.
-Nadamo se pobedi sa dovoljnom razlikom koja bi nam obezbedila mirniji revanš. Debrecin ima pregršt dobrih igrača, proslavljenih olimpijaca i osvajača vrednih trofeja. Takođe, imaju i nekoliko naših igrača, koji nas dobro poznaju, tako da nam neće biti nimalo lako –  rekao je Aleksandar Ćirić.
Reprezentativac Hrvatske iz kragujevačke ekipe Damir Burić kazao je da Debrecin ima kvalitetnu ekipu.
-Bitno je da pobedimo i tako u revanš uđemo sa bilo kakvom prednošću. Po imenima Debrecin ima izuzetno kvalitetnu ekipu. Sve zavisi od nas i moramo više misliti o nama i našoj igri, nego o njima. Polufinale Kupa Evrope se ne igra svaki dan, biće to jedna sjajna utakmica – kazao je Burić.
Crnogorski centar Boris Zloković rekao je da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv ekipe koja u svom timu ima vrhunske igrače.
-Očekujem vrlo tešku i neizvesnu utakmicu, pravo polufinale. Debrecin ima pet-šest vrhunskih igrača i po kvalitetu su nam dosta slični, pa smatram da favorita nema. Moramo da pokušamo da pobedimo sa što većom razlikom, kako bismo mirnije ušli u revanš – rekao je Zloković.
Radnički će u prvoj utakmici polufinala dočekati Debrecin u sredu, 23. januara u 17.00 na bazenu sportskog centra Park u Kragujevcu.
 
 
Povezana vest:  Partizan poražen od Primorja u meču za treće mesto