vujasinovic trener partizan

Vujasinović: Nećemo da branimo prednost iz prvog meča

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je danas da protiv Breše ne očekuje lak meč, ali da njegova ekipa neće u predstojećoj utakmici Lige šampiona braniti prednost iz prvog duela, već će ići na pobedu.
-Ne očekujemo da će biti lak meč kao u Beogradu, pošto je poznato da oni kod kuće igraju mnogo agresivnije, ali mi se pripremamo za to. Pripremamo se da pobedimo, da ne odemo u Italiju da branimo četiri gola prednosti. To nije ni mala, ali ni tako velika prednost – rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare u Beogradu.
Vaterpolisti Partizana u sredu od 19.30 igraju na gostovanju protiv Breše, revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. Crno-beli su u prvom meču, 10. marta u Beogradu, pobedili Brešu sa 9:5.
-Ako u utakmicu uđemo sa željom da sačuvamo četiri gola prednosti iz Beograda, izgubićemo šest. U prvoj utakmici smo sasvim zasluženo pobedili, s obzirom na nivo igre koji smo prikazali. Nismo to krunisali većom prednošću, iako smo u pojedinim trenucima mogli da dođemo do nje – istakao je Vujasinović.
-Ovo je prava šansa da jedan mlad tim u Breši pokaže da može do još boljeg rezultata – dodao je on.
Vaterpolista Partizana Miloš Ćuk rekao je da očekuje agresivniju igru Breše, ali da je njegov tim na to spreman.
-U Italiji očekujemo znatno agresivniju Brešu, onako kako su igrali u drugom poluvremenu u Beogradu, sa dosta čupanja i držanja. Mi smo se spremali za to i tamo ne idemo da branimo četiri gola prednosti, već da pobedimo. Ako budemo poštovali dogovor ne bi trebalo da bude problema – rekao je Ćuk.
Vaterpolista Partizana Dušan Mandić veruje da će crno-beli u Italiji pokazati koliko vrede. 
-Fizički i psihički smo spremi za utakmicu i očekujem da će biti veoma jaka i teška. Pokazali smo u Beogradu koliko vredimo, a verujem da ćemo i u Italiji pokazati naš potencijal. Nećemo se obazirati na njihovu igru, gledaćemo samo sebe – rekao je Mandić.

Povezana vest:  Radnički vežba odbranu u revanšu sa Matarom