savic trener zvezdeSavić: Srećan sam, ali nam se loše piše s ovakvom igrom

Trener Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da je presrećan zbog plasmana na završni turnir vaterpolo Lige šampiona, ali je kazao da se ekipi „ne piše dobro“ ako nastavi ovako da igra u prvenstvu.
-Presrećan sam zbog ovog uspeha, ispisali smo novu stranicu istorije vaterpolo klub Crvena zvezda. Ne možemo, međutim, nikako da budemo zadovoljni igrom u današnjem meču. Ako ovako budemo igrali protiv Radničkog (u finalu plej-ofa), ne piše nam se dobro – rekao je Savić posle meča u Beogradu.
Zvezda je izgubila od Segeda 10:11, ali je odbranila dva gola prednosti, pošto je u prvom meču slavila sa 7:5. Ostali četvrtfinalni parovi igraju se sutra, a Partizan gostuje Volgogradu i brani pet golova prednosti.
Završni turnir četiri najbolje ekipe, „fajnal for“, odigraće se u Beogradu krajem maja i početkom juna.
-Za mesec dana nas očekuje veliki spektakl u Beogradu, pošto je Zvezda prvi put na ‘fajnal foru’. Nadam se da će i Partizan sutra obezbediti učešće tako da ćemo svi prirediti pravi spektakl za sve Beograđane i ljubitelje vaterpola – rekao je Savić.
Duško Pijetlović je kazao da se nada da će ovaj uspeh biti „odskočna daska“ njegovom timu za dobre rezultate do kraja sezone.
-Presrećan sam…Nismo danas pobedili jer je Seged odigrao veoma iskusno i čvrsto tokom celog meča, naročito na početku, jer smo mi slabo počeli. Igra u odbrani nikako nije bila dobra, ali nam je forma u uzlaznoj putanji i mislim da je obezbeđen plasman na ‘fajnal for’ odskočna daska…za što bolje rezultate do kraja sezone – rekao je Pijetlović.

Povezana vest:  Vujasinović: Želim da se dokažem i kao trener