savic trener zvezdeSavić: Fenomenalna utakmica, nećemo stati

Trener Crvene zvezde Dejan Savić izjavio je danas da su njegovi vaterpolisti odigrali „fenomenalnu utakmicu“ u polufinalu završnog turnira Lige šampiona protiv španske Barselonete, ali da ne žele da se tu zaustave.
-Čestitam mojim momcima i divnoj publici, bio je veliki spektakl. Gledaćemo da se tu ne zadržimo. Imamo veliku utakmicu sutra. Posle istorijske duple krune, želimo da nastavimo sa uspesima – rekao je Savić posle meča.
-Momci su odigrali fenomenalnu utakmicu, pre svega u odbrani, jer smo sprečili njihov kontranapad i dobro smo se branili sa igračem manje, mislim da je to presudilo – kazao je trener.
Zvezdu u finalu čeka dubrovački Jug, glavni favorit takmičenja, koji je ove sezone dva puta pobeđivao crveno-bele.
-Liga šampiona je počela našom utakmicom, a tako će se I završiti, nadam se samo da će sada biti u našu korist – rekao je Savić.
Kapiten Zvezde Andrija Prlainović kazao je da je tim imao ogromnu želju i da nije mogao da izgubi u ovakvoj atmosferi.
-Imali smo ogromnu želju.U početku smo bili malo u grču, ali ova ekipa voli da igra pred mnogo gledalaca. Uživamo u ovakvoj atmosferi i večeras nismo mogli da izgubimo. Ekipa je dala sve od sebe. Bilo je grešaka, ali je pobeda čista kao suza – rekao je Prlainović.
Kapiten Beograđana nije mnogo govorio o finalu.
-Sutra ćemo da damo maksimum, kao i uvek, i borićemo se. Jug je velika ekipa, ali nije nepobediva – rekao je Prlainović.

Povezana vest:  Umro Duško Antunović