trofejPrlainović: Ja sam naponosniji kapiten u istoriji SDCZ

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je posle večerašnjeg osvajanja Lige šampiona da je on najponosniji kapiten celog tog sportskog društva u istoriji.
-Najponosniji sam kapiten u istoriji Sportskog društva Crvena zvezda. Ovo je najbolja ekipa u kojoj sam ikada igrao, ovi momci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo – rekao je Prlainović posle finalne utakmice na Banjici.
Zvezda je u finalu završnog turnira Lige šampiona pobedila Jug sa 8:7 i tako osvojila prvi trofej šampiona Evrope u istoriji.
-Istorija je zaista ispisana. Sezona je bila neverovatna i morala je ovako spektakularno da se završi. Odigrali smo još jednu fantastičnu utakmicu, bili smo bolji tokom celog meča. Više nego zasluženo smo osvojili Ligu šampiona – kazao je Prlainović.
Vaterpolista Zvezde Nikola Rađen istakao je da želi da ekipa ostane na okupu kako bi nastavila da „teroriše sve ostale klubove“.
-Drago mi je što sam bio deo ovoga, atmosfera je bila izuzetna. Želeo bih da ova ekipa ostane na okupu, nastavi da hara Evropom i da teroriše sve ostale klubove – rekao je Rađen.

Povezana vest:  Šoštar: Dobro sam radio u životu