trofej 1Zvezda reprogramirala dug sa Centrom 11. april

Vaterpolo klub Crvena zvezda apelovao je danas na republičku i gradsku vlast da pomognu vrhunskim klubovima jer oni imaju probleme koje država i grad ne prepoznaju.
-Trebalo bi da nađemo zajednički jezik i dođemo do dogovora koji vrhunske klubove neće da vidi kao organizacije koje se bave profitom – rekao je novinarima u Beogradu direktor Zvezde Igor Milojević.
Vaterpolo klub Crvena zvezda je danas, poslednjeg dana 2013. godine, potpisao sporazum sa Sportskim centrom „11. aprli“ o reprogramiranju otplate devet miliona duga na 31 mesec, a predsednik crveno-belih Viktor Jelenić je zatrazio „pristojne cene“ za treniranje.
-Mi smo od juna 2011. do kraja ove godine na tri sportska centra gde smo trenirali, utrošili 35 miliona dinara. Izuzetno smo zahvalni ’11. aprilu’ i Opštini Novi Beograd što su nam izašli u susret I radujemo se daljoj saradnji – rekao je Jelenić.
Predsednica Sportskog centra „11. april“ Snežana Stoiljković pozdravila je saradnju sa Zvezdom i objasnila komunalni troškovi diktiraju cenu korišćenja bazena.
-Mi smo tu za saradnju sa vrhunskim klubovima. Cene smo od početka godine smonjili koliko smo mogli, jer računi za komunalne usluge diktiraju cenu termina. Mi plaćamo po tarifi za poslovni prostori, a ne kao sportski centri – kazala je Stoiljković.
Jelenić je kazao da se nada da će klub u novoj 2014. godini imati uspeha kao i u prethodnoj.
-Po prvi put u istoriji kluba dobili smo organizaciju Kupa Srbije. Već se zna da ćemo igrati sa Vojvodinom u polufinalu, te shodno tome očekujemo da se borimo za titulu. Nadam se da možemo da ponovimo 2013. godinu i da osvojimo prvenstvo i kup. Siguran sam da možemo da se suprotstavimo našim tradicionalnim rivalima Radničkom I Partizanu – rekao je Jelenić.
Crvena zvezda će 25. i 26. januara 2014. godine biti domaćin završnice Kupa Srbije na plivalištu Tašmajdan. Karte će koštati 300 dinara.

Povezana vest:  Milanović: Pobedićemo Vašaš, makar i dosadnom igrom