radnicki (3)

Jović: Očekuje nas težak meč sa Partizanom

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Jović rekao je danas da će utakmica sa Partizanom biti teška i da se njegovi igrači ozbiljno spremaju za taj meč. 
-Partizan u Beogradu može svakoga da iznenadi, veoma se ozbiljno spremamo za meč sa njima. Očekuje nas jako nezgodna utakmica. Mislim da smo uspeli da podignemo formu u odnosu na susret sa Oradeom i nadam se da ćemo eliminsati greške koje smo pravili na tom meču – rekao je Jović. 
Partizan sutra na „Banjici“ od 17.30 dočekuje Radnički (K) u osmom kolu srpskog prvenstva. Vatepolista Radničkog Srđan Vuksanović kazao je da njegov klub mora da popravi igru, ako želi da pobedi. 
-Nema sumnje da posedujemo kvalitet da pobedimo na „Banjici“, ali moramo da popravimo igru u odnosu na prošlu utakmicu. Partizan je kvalitetniji tim od Oradee, dosta je napredovao, ali mi se pitamo. Moramo da se fokusiramo na našu igru i ispoštujemo dogovor iz svlačionice – kazao je Vuksanović. 
U dosadašnjem toku sezone Kragujevčani su oba puta na svom bazenu pobedili „crno-bele“. U domaćem prvenstvu bilo je 11:8, a u Ligi šampiona 8:6. Radnički je prvi na tabeli srpskog prvenstva sa sedam pobeda, a Partizan je treći sa pet uspeha i dva neuspeha. 

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan pobedio u Budvi i osigurao put na završni turnir