zvezda-trofej-kupSavić: Video sam samo kako lopta ulazi u gol

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je večeras da je golman Denis Šefik postigao „neverovatan“ gol i da su njegovi igrači zasluženo došli do titule.
-Od svega što sam video je kako lopta ulazi u gol, ali to je dovoljno. Čitava utakmica bila je na granici incidenta. Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo onaj ritam što smo nametnuli u trećoj deonici, kada smo došli do tri gola prednosti – rekao je Savić.
Zvezda je večeras na plivalištu Tašmajdan osvojila titulu u Kupu Srbije, pošto je pobedila Radnički iz Kragujevca sa 12:11 golom Šefika u poslednjoj sekundi preko celog bazena.
-Šutnuo sam iz očaja, nisam imao šta da radim, jer ima svega par sekundi do kraja, međutim, lopta je nezgodno odskočila ispred (Zdravka Radića) i ušla u gol. Ovo se baš retko dešava, a ja u svojoj dugoj karijeri ovo nikada nisam video. Presrećan sam što smo dobili Radnički, iako smo jako loše igrali, haoticno…Radnički je pokazao bolju igru, a mi smo samo zbog punih tribina, koje su nas nosile, osvojili titulu – rekao je Šefik.
Trener Radničkog Dejan Jovović kazao je da je gol Šefika „sjajan“, kao i da je to normalno u sportu.
-Dešavaju se takve stvari, ovo je sport, gol je priznat. Ovo je bilo veliko finale… Pokazali smo da možemo da igramo u ovakvoj atmosferi, borili smo se do kraja. Sada nam ostaje prvenstvo i Liga šampiona da se borimo za titule. – rekao je Jovović.

Povezana vest:  JUNIORSKO EP, ŠTUTGART, Pobeda Srbije nad Francuskom

PHOTO: ATAIMAGES