aleksandar ciric radnicki

Ćirić: Želimo da uđemo u istoriju kluba

Vaterpolista Radničkog Aleksandar Ćirić rekao je danas da Kragujevčani žele novi trijumf protiv Breše, koji bi ih doveo nadomak istorijskog plasmana u polufinale završnog turnira Lige šampiona.
Radnički je pre tri nedelje slavio u Italiji sa 9:8, a novi meč zakazan je za subotu od 20.45 na bazenu Sportskog centra Park u Kragujevcu.
-Ova utakmica neće biti ista kao ona u Italiji jer je Breši tada nedostajao jedan od najbitnijih igrača, reprezentativac Kristijan Peršuti. Pokušaćemo da ostvarimo istorijski uspeh za klub – rekao je Ćirić na konferenciji za medije u Kragujevcu.
Trener kragujvačkog tima Dejan Jovović istakao je da očekuje težak i otvoren meč i da se nada još boljoj igri svoje ekipe. 
-Breša je pokazala da je pored nas najkvalitetnija ekipa u grupi. Ono što su propustili u prvom meču sada će pokušati da nadoknade i da se ponovo vrate u igru. Očekujem dobru utakmicu, dostojnu Lige šampiona. U ovoj dvonedeljnoj pauzi imali smo prilike da se oporavimo i pripremimo. Nadam se da ćemo prikazati još kvalitetniju partiju nego u Italiji – rekao je Jovović.
Radnički se nalazi na prvom mestu grupe B koje vodi direktno u polufinale završnog F6 turnira sa maksimalnh 15 bodova, dok je Breša druga sa 12.
Partizan je treći sa devet bodova, pet više u odnosu na nemački Špandau, Galatasaraj ima dva, a Oradea jedan osvojen bod.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Partizan na Špandau i Galatu, Zvezda na Olimpijakos