Naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen uz podršku opštine Vrnjačka Banja vodiće od 15. jula do 12. avgusta, u četiri smene, od po nedelju dana kamp vodenih sportova za decu uzrasta od 7 do 16 godina pod nazivom kamp „Broj jedan“ (Number one).

Pored Rađena, kamp su podržali svi oni koji su broj jedan u vodenim sportovima. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa biće i naši osvajači zlatnih medalja, srpski olimpijci: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško i Gojko Pijetlovic, Miloš Cuk i mnogi drugi.

Povezana vest:  Nikolić: Ništa manje od pobede nas ne zanima do kraja takmičenja

Glavni kordinator kampa Nikola Rađen, istakao je danas na konferenciji za medije održanoj u Vrnjačkoj Banji da se sportski turizam seli u Vrnjačku Banju i da se na obostrano zadovoljstvo organizuje kamp vodenih sportova na leto. Prema njegovim rečima, kamp obuhvata tri sporta u jednom, vaterpolo, plivanje i sinhorono plivanje.

„Pored vrhunskih trenera, kordinatora, celodnevne medicinske nege, imaćemo i goste kampa, moje saigrače. Biće gosti Vrnjačke Banje i Number ONE kampa, a deca će imati priliku da se druže sa njima, da plivaju i treniraju sa njima, i da jednog dana imaju priliku da postanu šampioni. To je ideja ovog kampa“, rekao je Rađen.
Dušan Stevanović, pomoćnik predsednika opštine Vrnjačka Banja izjavio je da im je velika čast što su Rađen i njegova ekipa odlučili da se kamp održi u našoj najpoznatijoj banji.

Povezana vest:  Hit godine stiže na EXIT Main Stage, a na Arenu njen najveći DJ tandem dosad!

“Vrnjačka Banja je imala sreću, znanje i prijateljske odnose sa mnogima. Dobila je da se vaterpolo centar gradi kod nas, ali i centri kao što su odbojkaški i rukomenti“, kazao je Stevanović.

Dva nova bazena su nakon završetka Evropskog prvenstva vaterpolu u Beogradu prošle godine, prebačeni u Vrnjačku Banju u Nacionalni vaterpolo centar, inače jedinstven na ovim prostorima.

Povezana vest:  Predstavljen program 14. Beogradskog festivala igre

PHOTO: Wind Communiaction