Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima u Beogradu danas je dobilo novog partnera u sponzorskom pulu – Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

U prostorijama SRC „25. maj – Milan Gale Muškatirović“ danas je potpisan sporazum o saradnji između jedne od najvećih svetskih punionica brendova kompanije Coca-Cola i Evropskog prvenstva u vodenim sportovima, čime su čuveni brendovi Rosa i Powerade postali zvanična pića evropskog šampionata.

Nakon potpisivanja sporazuma i obilaska bazena, Svetoslav Atanasov, generalni direktor kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, nije krio zadovoljstvo zbog toga što će se sportisti na Evropskom prvenstvu hidrirati dobro poznatim pićima iz njihovog portfolija.

Povezana vest:  Stjepanović osvojio zlato na 200 metara slobodno

„Ponosni smo što smo deo ovog izuzetnog sportskog događaja, koji promoviše prave vrednosti, ali i inspiriše na prevazilaženje sopstvenih granica. Zadovoljstvo je ovih dana gledati takmičare koji dele isti san i kroz brendove Rosa i Powerade biti deo tog sna – osigurati vizu za Olimpijske igre u svojim disciplinama. Baš kao što Coca-Cola promoviše zajedništvo, tako i Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima i Olimpijske igre veličaju potencijal svakog pojedinca, prelaze granice i kulture i inspirišu milione ljudi širom sveta. Verujemo u važnost pravilne hidratacije i zato su naši brendovi dugi niz godina uz sportiste, omogućavajući im da postignu vrhunske rezultate i da se osveže na svakom koraku do cilja. Jer to je upravo i srž naše misije u Coca-Cola Hellenic-u, da otvaramo trenutke koji nas sve osvežavaju“, istakao je on.

Povezana vest:  PRED DRUGI SVETSKI KUP U VESLANJU (HAMBURG, 17-19. JUN 2011), Dve posade Srbije u Hamburgu

Organizatori takmičenja naveli su da je saradnja sa globalnim gigantom velika privilegija.

„Nakon podrške koju smo dobili od Republike Srbije i Evropske federacije vodenih sportova (LEN), ovo je najznačajnija partnerska podrška dosad za naše takmičenje. Velika je čast i privilegija što je jedna ovako velika globalna kompanija prepoznala interes da podrži jedan od najvećih međunarodnih sportskih događaja ove godine, koji se po prvi put u istoriji održava u našoj zemlji“, naglasio je Nemanja Svjetličić, izvršni direktor Evropskog prvenstva u vodenim sportovima, i zahvalio se kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora na saradnji.

Povezana vest:  KAJAK, Marko Dragosavljević osvojio zlato na EP u Nemačkoj

Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima u Beogradu traje do 23. juna, a takmičari iz više od 40 zemalja nadmeću se u četiri discipline – plivanje, umetničko plivanje, skokovi u vodu i plivanje na otvorenim vodama. Evropski šampionat u srpskoj prestonici će ujedno biti i poslednja prilika za plivače da se kvalifikuju za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Foto: David Damnjanović