Brendan Rodgers LiverpoolRodžers: Niko nije iznad Liverpula, pa ni Suarez

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da je klub želeo da zadrži Luisa Suareza, ali da je Urugvajac imao veliku želju da pređe u Barselonu i dodao da uskoro očekuje njegovu zamenu.
Suarez je zvanično postao član katalonskog kluba, sa kojim će potpisati petogodišnji ugovor, iako će zbog suspenzije biti četiri meseca van terena.
-Luis je veoma talentovan igrač i moram da mu se zahvalim na igrama u Liverpulu poslednje dve godine. Mislim da je u tom periodu dosta napredovao, kao i ceo tim. Klub je učinio sve kako bi ga zadržao, ali smo posle dugih razgovora uslišili njegovu želju da se preseli u Španiju – rekao je Rodžers.
On je istakao da će „crveni“ uskoro pronaći zamenu za urugvajskog napadača.
-Nastavljamo da gradimo tim i uveren sam da će biti još jači u pohodu na više takmičenja. Istorija ovog velikog kluba kaže da nijedan igrač nije iznad Liverpula. Pravimo tim i za budućnost – naveo je Rodžers za Skaj Sport.
Suarez je prošle sezone izabran za najboljeg igrača Premijer lige, a tokom karijere igrao je za urugvajski Nacional, Groningen i Ajaks, iz kojeg je 2011. godine prešao u Liverpul.

Povezana vest:  FSS i HNS: Bez gostujućih navijača u Zagrebu i Beogradu