dodic

Dodić iznenađen odlukom kluba

Dosadašnji trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da je iznenađen odlukom kluba da ga smeni. Iako je ugovor raskinut sporazumno, Dodić je u izjavi kazao da je takvu odluku doneo klub. 
-Jesam malo iznenađen, ali to sam prihvatio bez ikakve negativne energije. Ponosan sam na sve što smo napravili ovih 15 meseci i na treće mesto, koje je najbolji plasma u istoriji kluba. Ovaj klub je meni mnogo značio, ali sam siguran da sam i ja njima bio značajan u ovom periodu“, rekao je Dodić. 
On je rekao da je klub sigurno očekivao bolje rezultate u prvenstvu I podsetio da je Jagodina prošle godine startovala slično, ali su se na kraju dobro plasirali na tabeli. 
-Ovog puta nije bilo strpljenja, ali to ne menja moje mišljenje o klubu, o stručnom štabu, igračima i saradnji koju smo imali i na kojoj im se zahvaljujem – poručio je Dodić. 
Fudbalski klub Jagodina je ranije danas saopštio da Mladen Dodić više neće biti trener jagodinskog superligaša. 
-FK Jagodina i Mladen Dodić sporazumno su raskinuli ugovor zbog loših rezultata kluba u poslednjih nekoliko kola. Do kraja nedelje i utakmice sa Napretkom upravni odbor kluba imenovaće novog šefa stručnog štaba – piše u saopštenju. 

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, Petrović: Izgoreli smo u prevelikoj želji