Champions League ball

Počelo takmičenje za titulu nosioca oficijalne lopte Lige šamiona

Za sve mališane ljubitelje fudbala i utakmica Lige šampiona, adidas je pripremio veliko iznenađenje samo u Đak prodavnicama! Takmičenje za titulu nosioca oficijalne lopte Lige šampiona na utakmici Bajern – Roma, koja se održava 5.novembra u Minhenu, počelo je na Đak sport  FB stranici!

Svi mališani koji veruju u sebe i sanjaju o tome da se jednog dana nađu na travnatom terenu Alijanc Arene imaju priliku da se do 20. oktobra dokažu u igrici memorije na Đak sport FB stranici i tako ostvare svoj san. Najboljih osam biće pozvano na finalno takmičenje koje će se održati 26.oktobra  u Đak sport prodavnici.  

Povezana vest:  Sporting zaustavio Barselonu

adidas i Đak sport su obezbedili nagrade za sve finaliste, a najbolji među njima odlazi u Minhen u pratnji jednog roditelja i dobija titulu nosioca oficijalne lopte. On ili ona će 5. novembra  ruku pod ruku sa nekom od poznatih fudbalskih zvezda Bajerna ili Rome zakoračiti na teren Alijanc Arene noseći zvaničnu loptu Lige šampiona. Drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobijaju fudbalske patike iz adidas Predator kolekcije, a ostali finalisti na poklon UCL loptu (UEFA Champions League).

Povezana vest:  Žigić: Možemo na EP, ali nam je potrebna i sreća

U ovoj igri mogu da učestvuju i stariji od 14 godina i pokušaju da osvoje vredne nagrade. Najbolji u igri memorije od adidasa dobija vrednosni vaučer od 300 evra za kupovinu fudbalskih proizvoda tog brenda u Đak sport radnjama, drugoplasirani vaučer od 200 evra, a trećeplasirani vaučer u vrendosti od 100 evra.