drulovic par javor

Drulović: Zasluženo smo pobedili, značajna pobeda

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili Spartak u poslednjoj utakmici 19. kola Super lige Srbije.
-Izuzetno značajna pobeda. Znali smo da nas čeka veoma zahteva utakmica na tradicionalno neugodnom terenu. Nije lako vratiti ekipu posle teškog meča u Ligi Evrope, pre svega na fizičkom planu, ali moram da čestitam igračima – pokazali su zašto su šampioni Srbije i zašto ovako dobro igraju u Ligi Evrope – rekao je Drulović novinarima posle utakmice.
Partizan je danas u Subotici sa 1:0 pobedio Spartak u poslednjoj utakmici 19. kola Super lige Srbije.
-Da su me pre utakmice pitali da li bih bio zadovoljan minimalnom pobedom, naravno da bih. Želim da nastavimo ovim putem pobeda – dodao je on.
Drulović je posebno nahvalio igru u odbrani svojih fudbalera.
-Nismo više ekipa koja prima veliki broj golova, a Partizan i ne bi smeo, barem ne u domaćem prvenstvu, da toliko puta kapitulira. Momci dobro rade i vraća nam se. U ovom trenutku igramo kvalitetno, disciplinovano, vratio nam se i Darko Brašanac posle mesec dana pauze, (Andrija) Živković takođe – kazao je Drulović.
Trener Spartaka Andrej Černišov kazao je da pobedu crno-belima doneo individualni kvalitet.
-Znali smo da igramo sa veoma dobrom ekipu, sa dosta dobrih individualaca. Želeli smo da im se suportostavimo jednom disciplinovanom igrom i željom. Svi igrači su dali sve od sebe, ali osim truda i želje postoji i taj individualni kvalitet, a Partizanov gol je posledica baš toga – rekao je Černišov.

Povezana vest:  Kapelo poručio da ne ide u Inter