beachmasters-day2-340VII „VIP BEACH MASTERS 2014.“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU
Poznati polufinalni parovi u obe konkurencije – u subotu borbe za medalje
 
Poznati su polufinalni parovi u obe konkurencije na Finalnom turniru VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i III „Vip Beach Volley lige“, koji se igra na Adi Ciganliji u Beogradu. U polufinalu u ženskoj konurenciji igraće Aleksandra Frajtović/Nina Škarić – Gorana Mrđan/TeodoraTrifunović od 10,00 časova i Isidora Egić/Milena Matić – Aleksandra Aleksić/Anja Anđelković od 10,40 časova. U konkurenciji odbojkaša, u polufinalu će igrati Marko Galešev/Siniša Antonić – Damjan Pušonjić/Srđan Medan od 11,20 časova i Miljan Kiković/Stefan Basta – Aleksandar Gavrilov/Miloš Milić od 12,10 časova.
Meč za treće mesto u konkurenciji odbojkašica odigraće se od 13,00 časova, a finale od 16,00 časova.
U konkurenciji odbojkaša, utakmica za treće mesto je na program od 13,40 časova, a finale od 17,00 časova.
RTS 2 će od 21,15 časova emitovati snimak finala.
Odbojkaški savez Srbije i Kompanija „Vip mobile“, generalni sponzor OSS, nastavljaju sa Projektom „Odbojka spaja“ uz saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije. Posle ovogodišnjih akcija u Nišu, Novom Sadu (po dva puta) i Beogradu, projekat se nastavlja akcijom na Finalnom turniru „Vip Beach Masters“. Specijalni gosti završnog, finalnog dana u subotu biće 160 osnovaca iz Obrenovca i okoline, koji će prisustvovati finalnim mečevima, a pripremljeni su im i „pokloni iznenađenja“.
Specijalni gosti na Adi Ciganliji biće 160 učenica i učenika iz Osnovinih škola: „Jefimija“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Posavski partizani“ i“Prva obrenovačka škola“ iz Obrenovca, „14. oktobar“ iz Bariča, „Živojin Perić“ iz Stublina, „Draževac“ iz Draževca i „Grabovac“ iz Grabovca.
Tradicionalno, na Finalnom turniru Beogradu je organizovana i „Vip Beach Masters škola odbojke“, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters“, odnosno „Vip Beach Volley lige“. Tokom tri dana časovima na Adi Ciganliji prisustvovalo je 400 budućih odbojkašica i odbojkaša.
Završni čas će se održati u subotu, 30. avgusta, od 15,00 časova.
Povezana vest:  Terzić saopštio sastav tima za Olimpijske igre